News

Povežite se s uspješnim Hrvatima diljem svijeta! Prijavite se na konferenciju MEETING G2.2. – Hrvati zajedno u biznisu!

slija-mg2-portal

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas da se prijavite na drugu konferenciju MEETING G2 usmjerenu na poslovno povezivanje domovinske i iseljene Hrvatske, koja će se – pod nazivom MEETING G2.2.: Hrvati zajedno u biznisu – održati od 10. do 12. listopada ove godine u Zagrebu, u Kongresnom centru FORUM Zagreb.

Riječ je o nastavku poslovne konferencije MEETING G2.1 održanoj u listopadu 2015. godine pod pokroviteljstvom Predsjednice RH i Ministarstva vanjskih i europskih poslova koja je lani privukla 50 hrvatskih poslovnih ljudi iz 18 zemalja s gotovo svih kontinenata te jednako toliko iz Hrvatske.

Konferencija MEETING G2 neizostavni je dio projekta G2 (druga generacija), čija je misija povezati Hrvate iz svijeta s Hrvatima i poslovnim mogućnostima u Hrvatskoj putem internetske i osobne praktične razmjene znanja te društvenog umrežavanja, a vizija organizatora jest budućnost u kojoj će mogućnosti, prilike i snovi poslovanja s domovinom ili u njoj pokrenuti novo razdoblje hrvatskoga gospodarskog razvoja, rasta i produktivnosti.

Kako uspjeti u poslu u Hrvatskoj, kakve su mogućnosti izvoza hrvatskih proizvoda, kako uspješno privatizirati poduzeća u Hrvatskoj, koji su izazovi obrazovanja u Hrvatskoj, kako brendirati Hrvatsku izuzev zemlje sunca i mora, kako razviti zdravstvene ustanove u Hrvatskoj, kako upravljati alternativnim izvorima energije i što možemo naučiti od svoje dijaspore?
Odgovore na ta i mnoga druga pitanja doznat ćete ako se prijavite na konferenciju. Osim toga, imat ćete priliku družiti se i upoznati s uspješnim poduzetnicima hrvatskog podrijetla iz više od 20 zemalja svijeta!

Na službenoj web stranici konferencije objavljen je cijeli program po danima, a na stranicama se možete i prijaviti za sudjelovanje na konferenciji.